avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale venituri obtinute din activitate neautorizata in statut
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

venituri obtinute din activitate neautorizata in statut

in cazul in care am inchiriat un spatiu de la o sc si l-am subinchiriat la alta sc , neavand codul caen aferent in statutul firmei , ce se intampla in cazul unui control de la finante?
multumesc
Cel mai recent răspuns: raccone , utilizator 14:37, 20 Octombrie 2008
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru la registrul comertului REBIGA LILIAN REBIGA LILIAN Buna Ziua, Pentru inchirierea unui spatiu comercial de catre o societate comerciala cu domeniul de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)
Pfa -cod caen 6820 crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Daca o persoana fizica isi face PFA pentru a putea inchiria mai multe spatii de la un alt proprietar ...codul CAEN 6820 se aplica sau nu ? Daca ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea deschiderii unui punct de lucru sau sediu secundar Gabriela1951 Gabriela1951 Buna ziua Intrebarea mea este urmatoarea: Am un SRL care are ca obiect de activitate printre altele, cod CAEN 6820, inchiriere imobile.Ca urmare, am inchiriat ... (vezi toată discuția)