avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere in interventie sau ce?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere in interventie sau ce?

In urma cu 2 ani am imprumutat unor rude o suma de bani cu care si-au cumparat un apartament. Am convenit impreuna cu acestia ca dupa ce il vor imbunatati si il vor vinde sa imi ramburseze suma de bani pe care le-o imprumutasem.
Astazi am aflat ca cei doi divorteaza si ca respectiv fac si partaj. Pot eu sa fac cerere de interventie in cadrul actiunii lor de divort si partaj pentru a-mi recupera banii? Ei spun ca nu au banii dar ca sunt de acord sa-mi dea apartamentul pentru care i-am imprumutat cu banii dar ca sa facem ceva sa ocolim taxele notariale pe care le-ar presupune un contract de vanzare cumparare.
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 08:49, 6 Ianuarie 2012
Mai bine incercati sa rezolvati problema pe cale amiabila. Chiar si cu plata taxelor notariale, in functie de suma ce ati imprumutat-o, poate gasiti dv o vatianta de a plati aceste taxe. Daca ajungeti in instanta, va trebui sa demonstrati cu acte suma pe care le-ati dat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: divort amiabil; solutie impartire bunuri in coproprietate? miha_radu miha_radu Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema: eu si sotul meu, cu care sunt casatorita de 5 ani, dorim sa divortam pe cale amiabila din ... (vezi toată discuția)
Cum se impart datoriile dupa divort? bebela bebela Eu si sotul meu divortam.Avem un credit pentru nevoi personale, din care am cumparat masina, iar o mica parte din credit l-am investit in apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
În timpul căsătoriei am achiziționat un apartament cu credit ipotecar. ce se va întâmpla dacă doar soțul va plăti ratele după divorț? ydaa ydaa Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: eu si sotul meu am achizitonat un apartament, acum 2 ani , prin credit impotecar, la care platim rate. Anul ... (vezi toată discuția)