avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de care nu am cunostinta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de care nu am cunostinta

mi-a venit la impozit o amenda de 250 ron fara sa stiu despre ce e vorba.In mod normal nu trebuia sa mi se comunice atunci cand am fost sanctionat printr-o recomandata cu confirmare de primire?mentionez ca nu am primit nici un proces verbal de contraventie conform caruia sa fi fost sanctionat cu vreo amenda
Cel mai recent răspuns: george84 , utilizator 21:48, 5 Ianuarie 2012
Contestati amenda in termen de 15 zile de la luarea la cunostinta .
problema e ca nu am luat la cunostinta vreo amenda si nu stiu sa fi fost sanctionat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am intrat pe culoarea verde a semaforului într-o intersecție, ... unait unait Buna ziua Am intrat pe culoarea verde a semaforului într-o intersecție, după care am fost oprit de politie si mi-a fost suspendat permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal romalex romalex Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o informatie,am primit o amenda de la ITM de 20000 RON,cum pot contesta pv-ul?#-o (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala, termene de prescriptie ninel_d ninel_d Buna ziua in urma cu o saptama am fost oprit in trafic de cei de la (C.N.A.D.N.R.) si deoarece imi expiraese rovinieta [am fost plecat in strainatate si am ... (vezi toată discuția)