avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... executare silita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

executare silita

poate un executor sa faca o executare silita pe baza unui document falsificat?
daca se declara ca documentul este fals...propietarii isi pot lua casa inapoi?
ce proceduri trebuiesc urmate pentru a lua imobilul inapoi?
si daca se poate pedepsii executorul
Cel mai recent răspuns: AlinaTinaMircea , utilizator 09:58, 6 Ianuarie 2012
de unde sa stie executorul ca documentul este falsificat? executorul pune in aplicare ce hotaraste instanta! daca instanta nu a sesizat sau nu a fost sesizata despre aceasta stare de fapt.... executorul nu prea are ce face!
si de ce nu a asteptat sa se dovedeasca ca actul e fals? eu asta nu pot sa nu inteleg lasi o familie pe drumuri ca nu poti sa ai rabdare sa astepti
executorul face ceea ce ii spune instanta. el duce la indeplinire o hotarare judecatoreasca. are termene in care trebuie sa puna in aplicare hotararea. cel mai bine cereti o audienta la presedintele camerei executorilor de care apartine executorul respectiv, acesta va va lamuri exact daca executorul a respectat sau nu procedura ce trebuia sa o indeplineasca.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art, 297 ncp, etc, ori dna? ori tribunal? nicu_lucan nicu_lucan In primul rand, cu stima tuturor, expun pe cat posibil mai simplu. Am, pentru ca sunt un tip foarte avut, 2 dosare executare silita; 1 -O fosta banca din ... (vezi toată discuția)
As dori sa știu ce înseamnă încălcarea unei hotărâri judecătorești ... Mark22 Mark22 As dori sa știu ce înseamnă încălcarea unei hotărâri judecătorești definitivă și irevocabila dar și executorie s-au care sunt urmările atunci ... (vezi toată discuția)
Sunt în proces pentru custodie cu tatăl copilului. mă poate obliga cineva să i-l dau până sentința nu e definitivă? Irinaileana28 Irinaileana28 Sunt in proces cu tatăl copilului pentru custodia copilului. Prima instanta a hotărât ca copilul sa stea la mine si tatălui drept de vizita primul si al ... (vezi toată discuția)