Ptr.fiecare caz in parte trebuie sa anlizati situatia cu un avocat si sa utilizati dupa caz, caile extraordinare de atac,fara o cunoastere in detaliu a documentelor pe care le aveti nu puteti obtine un raspuns concret,aplicat la spetele dvs.
Stimate domnule danpopescu, in primul rand multumesc pentru interesul de a citi si a-mi raspunde. Ma asteptam sa citeasca mai multi Avocati si sa primesc un raspuns EXACT dar este foarte evident ca exista o teama de a acuza pe cineva Penal pentru fals-uz de fals-documente eronat scrise de EXECUTOR pentru a primi INCUVIINTAREA EXECUTARI SILITE. Aceste aspect lasa de inteles sau a deduce ca, ori sunt in intelegere comuna - firma XXX creante, - executorul, -Judecatorul si mai apar cateva personalitati, pentru o Plangere Prealabila Procuratura sigur raspunsul este NUP, DE CE??, dar nici nu va trimite catre institutia abilitata verificari dosarului, nici Judecatorul ''daca" constata nereguli in dosar, chiar daca am sesizat in scris chiar cu documente justificative pentru fals-uz de fals etc, nu a considerat relevant, nici macar nu a sesizat o institutie abilitata pentru aceste aspect de FRAUDA grosolana. Cum ramane cu JUSTITIA??? Am citit un maldar de exemple - faceti contestatie, - faceti plangere penala, - faceti din bici prastie - un avocat poate sa ,,,, - Apropo, SA CE?? sa faca?? Oare cineva poate gandi ca un spanac de executor distruge viata unei famili cu copiii, bunica sau mai stiu eu ce viata are amaratul ala?? Pai de ce sa gandeasca, interesul este foarte clar si bine definit, INTERES SUNT BANII, RELATIILE, CERCUL IN CARE MA PELIND SI FAMILIA LUI, ATAT. SINCER mult mai recomandat ar fi pe viitor stimabili AVOCATI sa precizati mai CLAR. SANSA unui cetatean de rand este urmatoarea, CONTESTATIE LA EXECUTARE, mai treceti pe la biserica si dati acatiste, SUB NICI O FORMA NU FACETI PLANGERE PREALABILA. INTREBAREA ESTE URMATOAREA - ce sanse are un cetatean al Romaniei sa puna sub acuzare PENALA un executor judecatoresc pentru fals, uz de fals, etc ??? Macar un exemplu daca aveti, ceva de genul citeste aici, uite un caz pe portal, ma refer doar la documente si inscrisuri false de executor. Mai nou am aflat ca asa ceva nu exista deoarece cercul vicios este prea legat sa se intample un asemenea lucru iar daca se intampla atunci ce ne facem fara firmele de recuperare si executori??? de unde luam alti?? Cu stima, ar fi cu mult mai mult de spus dar raman in zona Penal, deci, am constatat dupa mai multe verificari in dosar ca au fost falsificate cateva file, am constatat ca a prezentat in instanta dosar pentru incuviintare fara a depune si doc Banci, si am constatat mai multe aspecte in neregula. Ma pot prezenta la DNA? Pot depune la Parchet? daca DA cum procedez, trebuie sa specific toate nelegalitatile in plangere?? OK si daca fac asta, ce va urma?? ce masuri vor fi luate? totul se ascunde pe undeva timp de 10 - 20 ani?? CU stima si respect pentru dumneavoastra
Inteleg tulburarea emotionala din mesajul dvs., dar trebuie sa intelegeti ca, judecarea unei cauze se face in functie si in acord cu prevederile legale si in functie de probele pe fiecare justitiabil le poate produce ptr. a convinge organele de urmarire penala si instantele.Aveti sanse impotriva unui executor judecaotresc in masura in care faptele respective intrunesc elementele cosntitutive ale unei infractiuni si,dvs.puteti proba acele fapte.Formulati plangere penala la DNA impotriva executorului judecatoresc daca sunt intrunite elementele constitutive ale vreunei infractiuni si aveti probe.Avocatii pot sa aprecieze sansele dvs.mai mult sau mai putin obiectiv in functie de situatia concreta de fapt si de drept, dar nici un avocat onest nu va poate garanta sansele! Trebuie sa inelegeti ca riscul unui proces apartine intotdeauna justitiabililor! Avocatul are intotdeauna o obligatie de mijloace(adica sa depuna diligenta profesionala necesara) si nu de rezultat.In rest , va doresc SUCCES in demersurile dvs.juridice.