avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformare post administrator financiar (studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformare post administrator financiar (studii medii) - in - economist studii superioare

Buna ziua
In primul rand, vreau sa va multumesc in numele tuturor celor care au primit lamuri la intrebarilor lor.
Am si eu o intrebare pt d-voastra.
Ocup un post de administrator financiar (patrimoniu) - studii medii, la UBB Cluj. Am terminat facultatea de Studii Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB si doresc sa fiu promovat pe post de Economist - (concurs/promovare - nu stiu care ar fi varianta). Sefa mea (face parte din conducerea Administrativa) mi-a sugerat sa ma astept ca nu sunt bani. Spre deosebire de alti Adm. fin din cadrul institutiei unde lucrez, eu chiar ma ocup de partea financiara a Serviciului care este parte integrata UBB-ului, am atributii de coordonare si verificare a personalului (atat cel de intretinere, cat si cel de paza si control - modul in care acestia isi indeplinesc atributiile in ceea ce privesc incasarile de la porti), de organizare a muncii, gestiune (bilete cu valoare nominala, chitantiere, etc...), intocmire de Conventii privind inchirierea spatiilor din Serviciul respectiv + alte sarcini (scrise sau nescrise in fisa postului).
Cum ma sfatuiti sa actionez mai departe, tinand cont de faptul ca si alti colegi, cu sarcini aprox. similare cu ale mele, sunt incadrati pe studii superioare.
Va multumesc si-mi cer scuze pt ...cat am scris...
Respecte
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2008
flaviu_n, utilizator

Alte discuții în legătură

Studii superioare andrey2501 andrey2501 Va multumesc pentru raspunsuri, dar as dori sa stiu daca dupa terminarea masterului in audit financiar contabil pot fi incadrata pe un post de administrator ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! vă rugăm din suflet să ne ajutați cu un punct ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rugăm din suflet să ne ajutați cu un punct de vedere cu privire la faptul dacă unui contabil șef i se pot da anumite obligații în plus ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)