avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Foraj pentru apa minerala terapeutica 30-40grade ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Foraj pentru apa minerala terapeutica 30-40grade (termala)

As dori sa fac in perimetrul proprietatii mele un foraj pentru apa calda pe care o voi utiliza pentru nevoile personale (nu comercializare). Am nevoie de ceva acte pentru aceasta. Stiu ca apa termala este o resursa naturala supusa legii minelor si conform legii (art. 4 al.2-3 si art.29) pot face acest lucru. Puteti sa ma lamuriti putin. Intra sub incidenta altei legi. Precizez ca locuiesc in Baile Felix si este o zona unde la 100m gasesc apa calda. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 22:54, 3 Februarie 2012
Bunurile stabilite de lege, mentionate chiar in constitutie, cum ar fi - bogatiile de orice natura ale subsolului, apele cu potential energetic valorificabil dar si acelea ce pot fi folosite in interes public - acestea la care se mai adauga si altele fac exclusiv obiect al proprietatii publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptur asupra resurselor naturale (gaz metan) rrizou rrizou Buna ziua Asi dori sa am informati in legatura cu legislatia asupra resurselor naturale. Am un teren privat in vecinatate exista fintina de gaz metan, in ... (vezi toată discuția)
Drepturile la bogatia subsolului aandreyy aandreyy pe terenul meu se afla o sonda, care dupa un mic calcul productia anuala valoreaza destul de mult; pot avea drept la un cuantum din valoarea productiei de ... (vezi toată discuția)
Delimitare domeniu public sau privat? celentana26 celentana26 Buna! Am rugamintea de a ma lumina si pe mine cineva care sunt criteriile prin care bunurile de utilitate publica sunt din domeniul public sau privat? Care ... (vezi toată discuția)