buna ziua, am o mare nedumerire: vreau sa infiintez o ii (verificat disponibilitate, dosar aproape complet) si ma lovesc de atestarea sau justificarea cu act a activitatii: productie de lumanari, marturii, decoratiuni. Nu exista cursuri, primaria de sector 6 nu da astfel de acte (se practica in provincie!!), UCECOM nu are asa ceva, juristul de la registrul comertului a ridicat din umeri.
Diploma de facultate (management turistic si comercial) nu imi acopera (in acceptiunea lor) decat vanzarea prin case de comenzi si Internet. Insa eu particip la targuri, imi fac retea de distributie cu magazinele specializate... Ce pot sa fac in materie de diploma? si caen?
am mai adaugat in formular 4778, 4775, 2042 (produse cosmetice - de unde diploma? aceeasi problema).
multumesc anticipat
ok, stiu ca poate suna aiurea, insa firma care elibereaza adeverinta trebuie sa aiba ceva special (fiscal, juridic, in materie de resurse umane), vreun caen ceva pentru a sustine practica mea?
Cod caen ?
utc
Vreau sa desfasor activitate de comert, respectiv prin piete, targuri si oboare cu produse de morarit, adica vanzare de malai, tarate, hrana ptr. animale. La ... (vezi toată discuția)