avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier, despagubiri
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier, despagubiri

Fratele meu a suferit un accident rutier. el conducea automobilul iar in masina cu el se afla si o fata minora care din cauza accidentului a suferit o fractura de clavicula . acum parintii fetei ii cer despagubiri materiale fratelui meu , destul de subtantiale avand in vedere ca fata se trateaza doar cu Nurofen . Parintii fetei il ameninta ca vor depune o plangere impotriva lui daca el nu ii va da fetei regular banii care acestia ii pretind . Ce s-ar putea face pt rezolvarea amiabila a acestei situatii si ce ar putea patii fratele meu daca parintii fetei si-ar duce la sfarsit amenintarile ?
Cel mai recent răspuns: PriponC , utilizator 12:36, 6 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier pe trecere de pietoni mihaela catalina mihaela catalina Buna ziua, Am 26 de ani și vineri (04/06)am fost accidentata pe trecerea de pietoni în fata la metroul Pipera. Am entorsa la picior și la mana ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava wenuss wenuss tatal meu a fost pindit in strada,batut la cap,coaste rupte,plamani sparti,muschi la picior spart,lovituri la mana etc etc,de catre niste infractori care abia ... (vezi toată discuția)
Accident cu verdict vatamare corporala din culpa constantza55 constantza55 Joi, 02.09.2010 tatal meu a avut un accident de circulatie. Traversa strada printr-un loc nepermis si a fost accidentat de o masina. In urma acestui accident ... (vezi toată discuția)