avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Verificare persoane
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Verificare persoane

Buna ziua, am o intrebare : exista vreun site unde poti verifica daca datele din buletin furnizate de o persoana sunt reale? aici ma refer la nume ,prenume , cnp , adresa , etc.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 16:41, 6 Ianuarie 2012
Nu.

Aici

[ link extern ]

cica ar spune daca CNP este valid - eu am verificat cu al meu :)

Insa daca introduceti numele persoanei pe google, e posibil sa gasiti date. Incercati.
am inteles ca notari ar avea ceva sait prin care dac te duci cu un buletin fals te identifica
cel mai sigur e la evidenta populatiei
Interventie moderator

@terorista2012

Pe forum incercam sa nu vorbim din auzite.

Datele personale ale cetatenilor romani sunt protejate prin Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Iar comunicarea unor date cu caracter personal din Registrul naţional de evidenţă a persoanelor (cum ati sugerat) nu se pot solicita decat în baza unor cereri scrise motivate. Nu are rost sa intru in amanunte pentru ca intrebarea userului era daca exista vreun site etc.

Va rog nu mai dati raspunsuri de genul acesta, neargumentate / nedocumentate.
Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii privind protectia datelor adriana0814 adriana0814 Buna ziua, sunt administrator la o societate comerciala care poate desfasura si Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet ... (vezi toată discuția)
Factura emisa catre persoana fizica DiaD DiaD Pentru a putea emite factura pentru PF, cu nume, prenume, CNP, societatea trebuie inregistrata pentru a avea dreptul prelucrarii datelor cu caracter ... (vezi toată discuția)
Cnp obligatoriu sau nu pe facturi - la p.f.a. staycu staycu Buna ziua, Am citit pe site-ul AvocatNet ca nu este obligatoriu sa treci CNP-ul clientului pe factura emisa. Articolul este din 2016. S-a modificat aceasta ... (vezi toată discuția)