Am si eu o problema am luat certificatul de urbanism cu data de 10 05 2010 am facut proiectul pentru construirea unei case si la depus la primarie nu am asteptat raspunsul si m-am apucat de casa am terminat casa dosarul a fost respins cu urm. precizare pentru protejarea constructiei vecinului sai fac prelungirea cosului de fum cu acordul acestuia. Vecinul nu vrea sa-mi dea acordul prin notar, este de acord cu inaltare cosului dar nu vrea sa mearga la notar. Am depus dosarul la Primarie de 10 ori dar a fost respins am dat eu decraratie la notar pe propria mea raspundere ca sunt de acord cu inaltarea cosului dar nu au tinut cont.
Daca nu rez. vor sa-mi dea amenda disciplina in constructii
Nu stiu ce sa m-ai fac cer si eu un sfat.
Multumesc mult.
eu m-am gandit sa dau primaria in judecata, am vorbit cu un jurist care m-a spus ca nu este in lege ce cere primaria si ca ar fi o hotarare a consilului local din craiova.
Astept raspuns
daca exista un act normativ care cere acest acord, nu veti avea sanse de reusita. mai sigur este ca actionati in judecata vecinul, daca acesta nu argumenteaza temeinic refuzul sau.
Au venit pe capul meu primaria ca am construit fara autorizatie cat este amenda si daca poate sa-mi demoleze casa eu am mers legal am depus dosarul de 10 ori la primarie dar mi-la respins problema cu cosul vecinului am dat decraratie pe propria raspundere ca ai fac cosul dar nu au tinut cont. Acuma iam facut si cosul dar sau legat de constructie ca am construit fara autorizatie azi au facut foto ce se poate intampla.