avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cum poate accesa o scoala fonduri europene?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cum poate accesa o scoala fonduri europene?

Buna ziua! As dori sa-mi spuneti daca exista vreo modalitate ca o scoala sa acceseze fonduri europene (nerambursabile), fara a implica si consiliul local? Daca se poate, ma puteti ajuta cu un sfat? Am putea realiza un proiect prin care sa desfasuram diverse activitati cu elevii proveniti din familii monoparentale, familii fara venit sau cu parinti plecati in strainatate etc. Va multumim! :wassat:
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:03, 6 Ianuarie 2012
Incercati o colaborare cu diferite ong-uri din regiunea dumneavostra sau chiar din alte parti din tara la care dumneavostra sa fiti parteneri.
Asa, pentru a derula diferite activitati mai mici cu fonduri colectate din cota 2% si sponsorizari, puteti sa infiintati o asociatie a parintilor din scoala dumneavostra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong sau asociatie civila? alexluca alexluca Noi, parintii de la o scoala din Bucuresti, am vrea sa ne organizam intr-un fel si sa constituim o asociatie. Putem constitui o asociatie civila? Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare after school vvaassiillee vvaassiillee Sunt profesor de fizica,as dori sa infiintez un after school mai lejer in sensul ca sa ma ocup zilnic, 2 ore, de maxim 10 elevii, cls I-IV, sprijin in ... (vezi toată discuția)
Contract de sponsorizare adrianaduceac adrianaduceac Sunt diriginta la o clasa de a XII-a si organizam balul bobocilor. Intampinam probleme in ceea ce priveste obtinerea de sponsorizari deoarece nu stim exact in ... (vezi toată discuția)