Va rog sa ma ajutati cu o problema grava pe care o am .
In anul 2010 i-am facut concubinul meu drep de semnatura in banca . In vara anului 2010 am cesionat partile sociale ale SC concubinului meu la un avocat care era prieten cu acesta, o luna mai tarziu eu si concubinul meu ne-am certat, acesta plecand de acasa cu toate actele juridice si contabile ale firmei (in original).In luna decembrie 2011 am primit o notificare de la un executor judecatoresc (in numele SC unde eu apaream ca administrator) care reprezinta o societate, din care reiese ca am de plata un CEC care a fost semnat de mine.In urma acestei notificari am sunat avocatul care sa ocupat de cesiune iar acesta a spus ca fostul concubin s-a prezentata la el cu o imputernicire din care reiese ca eu am fost de acord ca cesiunea sa nu se mai faca. IMPUTERNICIRE PE CARE NU AM SEMNAT NICIODATA, mentionez ca avocatul nu ma sunat sa verifice daca acesta imputernicire e adevarata. Am verificat la banca si am aflat ca acesta in 2010 a facut cerere si a semnata pentru eliberarea unui carnet cu file cec (de care eu nu am stiut si nici nu am semnat pentru eliberarea lor)
Doresc sa stiu ce este de facut in acest sens si care sunt pasi de urmat in conditiile in care eu nu am nici un document al firmei in original , nu am dat si nu am semnat nici o fila CEC din acel carnet si nici un contract care sa stea baza acelei file.
Multumesc
Trebuie sa mergeti la politie sa faceti o plangere penala impotriva fostului concubin pentru savarsirea infractiunii de fals, uz de fals si eventual inselaciune. Avocatul nu poate fi acuzat de nimi, deoarece imputernicirea prezentata de fostul dvs concubin se presupune ca a fost reala, avocatul neavans competenta de a stabili daca ea a fost falsificata sau nu. Aceste fapte grave au fost savarsite de concubinul dvs si impotriva lui trebuie sa va indreptati.
Executarea silita va continua. Puteti formula contestatie la executare si cerere de suspendare a executarii silite, in cazul in care in dosarul penal s-a inceput urmarirea penala.
Separat de plangerea penala, daca acea notificare emana de la un executor judecatoresc trebuie sa faceti contestatie la executare. Anagaja-ti-va un avocat pentru ca in cauze de acest gen e foarte important sa aveti pe cineva care sa va reprezinte si sa va apere.