avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită fila CEC
Discuție deschisă în Executare silită

fila CEC

O fila C.E.C fara acoperire in banca poate fi trimisa spre investire in acelasi mod precum un bilet la ordin? :">
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 05:41, 15 Septembrie 2010
Da
Nicoleta85 a scris:

O fila C.E.C fara acoperire in banca poate fi trimisa spre investire in acelasi mod precum un bilet la ordin? :">

1. Cec-ul refuzat il investiti cu formula executorie la judecatoria de la domiciliul societatii care l-a emis. Apoi mergeti la un executor judecatoresc din localitatea respectiva si solicitati executarea prin poprirea conturilor bancare de la toate bancile din localitatea respectiva. Daca aveti un dram de noroc poate mai gasiti ceva bani prin vreun cont. Daca nu, ati pierdut si banii astia (cu investirea si executorul judecatoresc).
2. In paralel, formulati o plangere penala la politia de la domiciliul Dvs. (este mai usor asa pentru dvs.) pentru inselaciune prin emiterea de file cec fara acoperire, impotriva administratorului care as semnat acest cec. Politia va va cere originalul filei cec. Nu-l dati pana nu vedeti rezultatul executarii silite. Dati-le o copie legalizata si spuneti ca originalul il veti da dupa ce executorul va primi raspunsurile de la banci.
E necesar sa apelati la un avocat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata ion_ceci ion_ceci Buna ziua, Se poate folosi procedura somatiei de plata in urmatoarea situatie? Debitorul pt. plata facturii emite fila c.e.c. fara acoperire. Creditorul ... (vezi toată discuția)
Cec fara acoperire awa awa buna ziua! firma mea a vandut marfa in val de 16000 ron la firma x,marfa ptr care i sa eliberat un cec cu termen la o luna .Surpriza insa la banca la termenul ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara disponibil va rog ajutati-ma!!! belw belw BUNA ZIUA AM O MARE PROBLEMA AM LIVRAT MARFA UNEI FIRME SI AM PRIMIT IN SCHIMB FILA CEC SCADENTA LA 30 DE ZILE. TOTUL IN REGULA PANA AICI....DAR LA DATA ... (vezi toată discuția)