Vreau sa formulez o contestatie pentru anularea unui proces verbal prin care am fost amendat si mi s-a suspendat permisul pt 60 zile,deoarece tatal meu era cu mine in masina in momentul in care am fost oprit de politie,doresc sa fie citat ca martor.
Am vazut pe site-uri ca in formularea contestatiei se utilizeaza termeni in latina precum "victimus" sau "prietenus",cand voi mentiona in plangere ca doresc ca tatal meu sa fie audiat ca martor si voi scrie adresa lui,va trebui sa utilizez termenul "pater" in constestatie?
E prima oara cand sunt amendat in 7 ani si 6 luni,de cand am permisul si de aceea nu cunosc aceste proceduri.
Eu am formulat mai multe contestai la viata mea contra proceselor verbale ale politiei pt ca am avut norocul de a gasi tot timpul greseli de nulitate.=D>
Niciodata nu am folosit termeni in latina. SI tin sa mentionez ca le-am castigat pe toate pt ca inspectoratul de politie nu s-a prezentat.:D
Eu in locul dumneavoastra as formula o contestatie cu cuvintele mele,eventual as pune articolele pe care imi consolidez conestatia.:D
Termenii generici din modelele de pe net (de tipul"victimus" sau "prietenus"), trebuie inlocuiti cu numele reale ale contestatorului, martorului etc...
Permis suspendat
pruna1992
Buna ziua,azi dimineatza cand am fost sa bag GPL la autoturizm in spatele meu a venit politia si fara sa imi ceara actele ma pus sa suflu in ETILOTEST si acolo ... (vezi toată discuția)