avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Interdictie pentru Germania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Interdictie pentru Germania

an 2007am fost arestat an germaniaam executat pedeapsa si am fost eliberat an germania fara interdictie dar acum cand am facut tranzit an germaniami sa spus ca nu mai am voie sa intru nu anteleg de ce dar am uitatsa mentionez ca am voie sa intru sa stau trei zile fara sa declar dupe acesta trebuie sa ma declar
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:22, 8 Ianuarie 2012
Puteti sa solicitati in scris mai multe amanunte de la autoritati si anume care este motivul pentru care nu aveti dreptul decat de a vizita/tranzita pentru o perioada atat de scurta aceasta tara. Probabil ca autoritatile germane nu v-au ridicat inca interdictia. Depinde si motivul pentru care ati fost retinut, motiv pe care probabil autoritatile germane inca il considera ca fiind grav pentru ei.:-/
anadeus a scris in alt topic:

revin cu mai multe informati fapta nu este foarta grava este vorba despre furt dupa condamnare misa comunicat ca am drept de intrare fara sa de'clar ca sunt an tara dar dacavreau sa stau mai mult trebuie sa merg sa declar ca ma aflu pe teritoriu germaniei dar problema este alta cand am facut tranzit an germania am fost oprit spunand ca nu mai pot intra an germania si am fost amendat cu 200de euro cu titlu de cautiune dar nu anteleg de ce pentru ca an hotararea judecatoreasca nu specifica ca as avea interdictie sau ceva de genul acesta

Va rog continuati discutia in acest topic, folositi butonul Raspunde care este pe fond albastru, in dreapta. Faceti click pe el, se va deschide un camp in care scrieti ce doriti.
Statele UE pot interzice intrarea pe teritoriul lor a cetățenilor din alte state UE care reprezintă un pericol pentru sănătatea publică, siguranța publică sau al căror acces este interzis printr-o măsură de administrație publică.

Citat de pe [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 8 Ianuarie 2012
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie germania chelupolo78 chelupolo78 In februarie 2006 am fost prins furand o pereche de manusi si o sapca. M-au dus la politie,mi-au facut poze si mi-au luat amprentele.Am platit amenda in jur de ... (vezi toată discuția)
Cumparare utilaj germania EmiB EmiB buna ziua, societatea un de sunt angajat doreste sa achizitioneze din Germania un utilaj second-hand. ce acte am nevoie pt a-l adduce in tara? facture, ... (vezi toată discuția)
Interdictie germania Bursucelu1 Bursucelu1 Buena seara vreau sa stiu daca interdicia care o am de 14 ani jumate daca mai este valabila este dinainte de sengen multumesc (vezi toată discuția)