avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... TABEL PRELIMINAR INSOLVETA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

TABEL PRELIMINAR INSOLVETA

BUNA SEARA AM AVUT O FIRMA ACUM ESTE IN INSOLVENTA
AS DORI SA STIU CUM SE FACE TABELUL PENTRU INSCRIEREA DEBITORILOR SI A CREDITORILOR VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: CocoHash , utilizator 11:17, 8 Ianuarie 2012
lichidatorul sau administratorul judiciar, dupa caz, analizeaza declaratiile de creanta depuse la dosarul de insolventa. Intocmeste tabelul preliminar de creante, care se publica in b.p.i. si se afiseaza la usa instantei.
Dupa notificarea tuturor creditorilor existenti in evidenta contabila a societatii, in vederea depunerilor cererilor de creanta, a publicarii in BPI a notificarii de deschidere de procedura si a publicarii intr-un ziar de larga circulatie, se intocmeste tabelul preliminar al creantelor. Acesta va cuprinde pe categorii de creanta toate cererile depuse de creditori pana la termenul stabilit de administratorul judiciar sau judecatorul sindic. Tabelul se inregistreaza la tribunal, se depune la dosarul cauzei, se afiseaza la usa instantei, se publica in Buletinul procedurilor de Insolventa si se comunica administratorului statutar. In termen de 5 zile de la publicarea in BPI se pot formula contestatii referitor la cuantumul admiterii/respingerii creantelor inscrise, acestea dupa verificarea admimistratorului judiciar putand fi admise sau tespinse in parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea pronuntata in urma solutionarii contestatiei la tabelul preliminar de creante Novaku Novaku Termenul pentru calea de atac impotriva hotararii pronuntata de tribunal in urma solutionarii contestatiei la tabelul preliminar de creante curge de la data ... (vezi toată discuția)
Ce face angajatul cand firma intra in insolventa simonamuresan simonamuresan Buna ziua, am o întrebare legata de problema pe care o am ca angajat a unei firme, care a intrat de circa 3 săptămâni in insolventa si am întrebat mai ... (vezi toată discuția)
Contestatie tabel preliminar otilia13 otilia13 Buna ziua! Am depus o declaratie de creanta in termen la tribunalul comercial stand linistita ca se admite cererea fiind vorba de o creanta certa, lichida si ... (vezi toată discuția)