avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract de inchiriere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract de inchiriere

Bună seara şi La Mulţi Ani!
Avem nevoie de o îndrumare şi anume, ca administrator de asociaţie , împreună cu Comitetului executiv am vrea să închiriem unor locatari doritori din imobil a unor spaţii disponibile şi anume o ghenă care a fost dezafectată şi a unei părţi din uscatorie.Problema este că nu ştim cât ar trebui să cerem pe mp şi cum ar trebui să fie conceput contractul de închiriere. Poate are cineva vreun model sau poate să ne dea nişte indicaţii în acest sens.
Mulţumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:58, 7 Ianuarie 2012
Un model de contract de inchiriere a spatiilor comune gasiti in partea dreapta a acestei pagini la "Documente utile"
Pentru a ajuge direct la un asemenea document dati clic pe adresa
www.avocatnet.ro/content/con...

Chiria se stabileste conform pretului de piata din zona dumneavoastra. Pentru a stabili corect acest pret si pentru o buna transparenta, afisati la loc vizibil in casa scarii respective un anunt. Specificati ca asociatia inchiriaza spatiu XXX in suprafat de ..., situat... si ca cererile proprietarilor sunt asteptate la saociatie pan al data de ...
Cei interesati vor depune cereri. Indrumatii sa faca si oferte de pret si asa va faceti o idee. Daca sunt mai multi, comitetul executiv va analiza cererile si in functie de pretul lunar oferit, de ofertant (vecin direct cu spatiul, restantierr sau nu, scopul inchirierii...), va decide cu cine incheie contractul.
Va pun acum modelul folosit de noi in asociatie in Documente utile ale forumului pe care le gasiti pe banda din dreapta a paginii din forum.
Cat despre pret pe mp..... e complicat. Noi am inchiriat niste camari de 3mp cu 55 lei / luna, in urma licitatiei facute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atac decizie adunare generala comancorinaadelina comancorinaadelina Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea situatie cu administratia blocului unde locuiesc, si anume: stau intr-un bloc cu 10 etaje din 2007 iar una din boxele de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere uscatorie Piriianu Piriianu as vrea sa stiu cum se stabileste suma pt chirie uscatorie si de catre cine?si as mai dori un model de contract de inchiere uscatorie va multumesc (vezi toată discuția)
Inchiriere boxe ursulina ursulina Bună ziua! Sunt administrator la o asociatie. La ultima AG reconvocată , unde au fost preyenti 10 proprietari din 36, s-a luat hotărârea de a se închiria ... (vezi toată discuția)