avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchiriere uscatorie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchiriere uscatorie

as vrea sa stiu cum se stabileste suma pt chirie uscatorie si de catre cine?si as mai dori un model de contract de inchiere uscatorie va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:06, 22 Octombrie 2014
In primul rand ca sa se poata raspunde la intrebarea dvs. trebuie sa comunicati - cui apartine uscatoria ?
Apoi va putem comuinca ce anume pasi trebuie sa urmati.
Daca exista un singur solicitant pentru a inchiria uscatoria, atunci pretul se stabileste prin negociere intre el ca beneficiar si comitetul executiv, ca reprezentant al proprietarilor.

Daca sunt mai multi solicitanti, atunci se organizeaza de catre comitetul executiv o licitatie.

In pagina de pe forum, in partea dreapta (spre jos) gasiti sectiunea Documente utile. Cautati acolo ceva care sa raspunda cerintei dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere ursulina ursulina Bună seara şi La Mulţi Ani! Avem nevoie de o îndrumare şi anume, ca administrator de asociaţie , împreună cu Comitetului executiv am vrea să ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatii comune tomasso tomasso In ce conditii se pot inchiria de catre asociatia de proprietari uscatoriile din bloc unor proprietari membrii ai asociatiei ,cum se stabileste quantumul ... (vezi toată discuția)
Model de contract ANGY27 ANGY27 Ar putea sa ma ajute cineva si sa-mi trimita un model de contract intre proprietarii apartamentelor din bloc si firma privata care executa lucrarea de ... (vezi toată discuția)