avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Model de contract
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Model de contract

Ar putea sa ma ajute cineva si sa-mi trimita un model de contract intre proprietarii apartamentelor din bloc si firma privata care executa lucrarea de izolare termica a blocului?! :(
Adresa mea de mail este angeline_angyyy@yahoo.com
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ANGY27 , utilizator 09:04, 25 Noiembrie 2010
Cu acest contract vine firma prestatoare. E obligatia ei de a se prezenta la beneficiar cu acest contract.
Asociatia analizeaza conditiile contractului si poate modifica, adauga sau sterge in negociere cu firma respectiva termenii contractului.
Pai pentru o firma caut si eu un model de contract, firma e noua si m-a rugat un prieten sa-i fac rost de un model de contract intre firma si asociatia de locatari a blocului. Ai putea sa ma ajuti?
Pe partea dreapta a fiecarei pagini din acest forum, in partea de jos exista Documente utile. E foarte posibil sa gasiti acolo un model.
Multumesc mult!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular cerere de chemare in judecata rau platnici ALEXDANIA ALEXDANIA Poate cineva sa ma ajute cu un model de cerere de chemare in judecata rau platnici asociatie de locatari si documente necesare la dosar ? Cererea de chemare ... (vezi toată discuția)
Model marian_01 marian_01 a-s dori si eu un model de conventie intre asociatia de proprietari si spatii cu alta destinatie decit aceea de locuinte(magazine,ateliere,etc) (vezi toată discuția)
Vreau model de contract izolarea termica a blocului! oana.erimescu oana.erimescu Ar putea sa ma ajute cineva si sa-mi trimita un model de contract intre proprietarii apartamentelor din bloc si firma privata care executa lucrarea de ... (vezi toată discuția)