avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reabilitare termicã
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reabilitare termicã

Sunt noul administrator al unei asociaţii de locatari. Fosta conducere a incheiat cu primăria sectorului 3 un contract de mandat în 05,10,2009 pentru reabilitarea termică a imobilului. In 15,07,2010 s-a comunicat primăriei codul IBAN al contului asociaţiei. De atunci nu s-a mai făcut nimic.
Aş dori să ştiu, de la cei care şi-au reabilitat imobilul, ce ar trebui să fac eu acum pentru a reactiva contractul şi de asemenea cât ne-ar costa pe noi, locatarii această lucrare.
Mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: freewill32 , utilizator 15:39, 12 Ianuarie 2012
In Bucuresti de obicei blocurile se reabiliteaza gratis. In provincie coasta in jur de 800 Euro. Luati legatura cu Primaria de sector.:fight::wave::love1:
In sectorul 3 se plateste 20% din cheltuieli din cate stiu. Vedeti lista cu imobilele care urmeaza sa fie refacute pe site-ul primariei.
si eu stau in sectorul trei,in titan mai exact!si asociatia din care fac parte incheiase ceva asemanator in 2009,s-au strins banii din partea noastra,dar nu s-a rezolvat nimic cu p3,aceasta spunind ca nu-si mai permite,si s-au dat banii inapoi in 2010!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente reabilitare termica blocuri Kyandra Kyandra In ultima vreme, vad ca, cel putin in Bucuresti, multe blocuri au intrat in procesul de reabilitare termica. Cu toate acestea, am observat diferente in modul ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cladiri dorels dorels Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca o cladire care detine certificat de performanta energetica conform legii nr. 372/2005, este scutita de ... (vezi toată discuția)