avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contraventie activitate independenta radiata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contraventie activitate independenta radiata

Buna seara,am primit un proces verbal de contraventie prin posta prin care mi se aduce la cunostiinta ca am fost amendat.Important este ca la ,,Persoana juridica,, a fost trecut o AI (activitate independenta -care nu are personalitate juridica) care este radiata din 2000 ,mai mult la rubrica ,reprezentat de ,,nu este completat nici CNP nimic,iar jos la martori au trecut ca ,, persoanele de fata refuza calitatea de martor,,.Ce cale de anulare a pv-ului sa urmez?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:27, 7 Ianuarie 2012
Singura cale: plangere contraventionala la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal intocmnit gresit nu corespunde data si incadrarea contravntei mihai0888 mihai0888 Acum o luna de zile am fost oprit cu masina de serviciu in trafic fara intentie nu am avut permisul de conducere la mine politistul mia trecut acest fapt in ... (vezi toată discuția)
Anvelope uzate + noxe peste limita admisa antonyc antonyc Buna ziua. Ieri am fost oprit de politie impreuna cu cei de la RAR pentru o verificare de rutina ,dupa verificari am fost amendat pentru ca masina are 2 ... (vezi toată discuția)
lipsa din pv a ocupatiei ... Alexandru Machedon Alexandru Machedon Buna ziua, Lipsa din pv incheiat de politistul local a ocupatiei si locului de munca conform cu articolul de mai jos poate fi invocat in instanta ca fiind ... (vezi toată discuția)