avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... spargere masa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

spargere masa

ce trebuie sa facem pentru a sparge masa succesoriala, care sunt etapele si ce acte ne trebuie.
Cel mai recent răspuns: maiami , utilizator 22:56, 8 Ianuarie 2012
Prima etapa: cumparati un topor.
Daca prin a sparge dvs intelegeti sa dezbateti succesiunea, trebuie sa va prezentati la un notar public de pe raza judecatoriei unde defunctul a avut ultimul domiciliu, sa aveti certificatul de deces al acestuia, actele dvs de stare civila din care reiese legatura de rudenie cu defunctul, actele de proprietate asupra bunurilor care compun masa succesorala, certificate fiscale cu plata impozitului la zi pt imobilele ce compun masa succesorala, doi martori care au cunoscut pe defunct.
scuze , am vrut sa spun dezbatere succesiune,de aceea intrebam ca nu suntem in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura dezbatere succesiune marsta marsta Tatal meu a decedat in urma cu 3 luni . Care este calea pe care trebuie sa o urmam pentru a face succesiunea, la notariat sau judecatorie? Cu cine sa luam ... (vezi toată discuția)
Succesiune macinic macinic Buna ziua, As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru dezbaterea succesiunii. Aceasta poate avea loc numai in judetul unde defunctul a locuit sau se poate ... (vezi toată discuția)
Timpul in care se poate face o ...succesiune mihaiene68 mihaiene68 Dupa un deces ,care este perioada in care se poate deschide o succesiune ?,ce pasi presupune acest lucru ?, (vezi toată discuția)