avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de asistenta medicala in Italia daca mi se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de asistenta medicala in Italia daca mi se retine CASS in Romania?

sunt pensionat de boala grad 2 daca plec in italia pentru o perioada de timp beneficiez de asistenta medical fara a plati o alta asigurare medicala
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:47, 8 Ianuarie 2012
Da, beneficiati dar trebuie sa mergeti la CJAS si sa solicitati eliberearea unui Card European de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie cjas ContSters139787 ContSters139787 Buna ziua. In 2005 am fost la CJAS pentru a cere cardul european de sanatate ,urma sa plec in Italia la munca cu contract.Au gasit din urma ceva perioada in ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate chiojdean chiojdean buna ziua.in primul rand multumesc ca existati. va expun subiectul:soacra fratelui meu,o femeie puternica si muncitoare la viata ei,are de mai bine de un an ... (vezi toată discuția)
Cnas vasiletudurean vasiletudurean Buna ziua.Daca sotul este pensionat de boala gr.2 si sotia este casnica,ea are dreptul sa primeasca card de sanatate?va multumesc. (vezi toată discuția)