iata ca si mai ales iata cum si pentru anul 2012 au aparut HG 1225/2011 si mai ales L 283/2011 asa ca va trebui sa ne reincadram. problema este tot cu asistentii personali ... despre care, eu una inteleg ca in art 1 din HG 1225/2011 salariul brut se stabileste la 700 lei insa ... la cei 700 se adauga sporul de vechime sau acesta este deja inclus ...???
din punctul meu de vedere diferenta ar trebui facuta intre cineva care are 25% spor vechime in munca ci cineva care are 5% sau deloc ...#-o
Care articol din ce lege prevede reincadrarea salariatilor in anul 2012?:hammer: CONCRET?
Sporul de vechime este deja inclus in salariul de baza de vreo 2 ani.#-o..
Daca salariatul are salariul de baza sub 700 de lei, beneficiaza de "incredibila majorare" indiferent ca beneficia sau nu de spor vechime. Aveti vreun text de salarizare pe acest an care sa faca vreo discriminare?...
data trecuta cand am reincadrat eu asistentii aveam vreo 2 harnici cu spor de 25% vechime si ii depasau pe ceilalti 15 si bineinteles ca am inclus sporul de vechime in incadrare. cand am plecat eu in concediu, colega ce s-a hotarat sa imi tina locul a dat dispozitii de reducere cu 25% a salariului fara sa specifice noua incadrare asa ca atunci cand am majorat cu 15% nu am avut suma concreta (drept sa spun am pierdut firul incadrarilor, micsorarilor si majorarilor) asa ca doamna de face salariile a ajuns la stralucita idee ca toti au salariu de baza 670 lei.
acum mie mi se pare lipsit de sens ... harnicul meu cu 25% spor vechime are cat ceilalti cu 0% spor vechime?????
ai dreptate nu ii reincadrez decat le modific salariul de incadrare:">
Cand am facut taierea cu 25% si "cresterea" cu 15% la asistentii personali, toti cei cu spor de vechime sub 25% au avut 670 RON, cei cu 25% au avut 690 RON. Oricum, acum toata lumea va avea 700 RON (care include si sporul de vechime).
offfff ... a gresit madama de la salarizare vad ... dar suma nu ar fi nimic in comparatie cu CIM. eu ii fac dispozitia cu angajare pe perioada determinata, conform certificatului de incadrare in grad de handicap, ea face CIM pe perioada nedeterminata ... grea matematica ...
am facut ieri dispozitiile de modificare a salariului de incadrare cu 700 lei pentru toti. azi vreau sa fac si pentru cei cu indemnizatie cu suma de 530 lei