avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintare

am lucrat intr-o firma pina in 2009 cand am plecat din cauza unor neintelegeri.In fiecare luna se efectua inventar,dar acum citeva zile am primit o instiintare ca la inventarul din 2004 a iesit lipsa in gestiune o suma destul de consistenta.Fostul angajator ameninta cu urmarirea penala desi la data efectuarii inventarului totul a fost ok.Ce pot face? multumesc.
Cel mai recent răspuns: maruska , utilizator 08:40, 10 Ianuarie 2012
Nu ati precizat concret data angajarii
Aveti dovada ca la inventarul asupra gestiunii existente la momentul cand ati incheat dvs raportul cuangajatorul ,nu au existat lipsuri?
O eventuala plangere in 2012 a angajatorului,pentru sesizarea unor lipsuri in gestiunea din anul 2004,nu mai are sanse sa obtina o solutie favorabila
am lucrat din 1997 pina in 2009,deci dupa presupusa lipsa am mai lucrat 5 ani in aceasta firma.Cum am spus plecarea mea din firma nu a fost in cele mai bune relatii iar de atunci sunt agresata continuu de acest fost angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare garantie de la fostul angajator ramona maria ramona maria Buna, ce trebuie sa fac sa imi recuperez garantia de la un fost angajator? mentionez ca nu mai lucrez la el din august anul trecut. in toata perioada in care ... (vezi toată discuția)
Lipsuri in gestiune Szabi86 Szabi86 Buna ziua, Lucrez ca administrator intr-o firma de retail, si am gasit lipsuri in gestiune de la luna la luna in urma efectuarii inventarului. Marfa in vorba ... (vezi toată discuția)
Inventar cu probleme Beauty Beauty Buna ziua As dori va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cum se face un inventar corect M-am angajat la o firma in functia reprezentat vanzari si timp de 1 ... (vezi toată discuția)