avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire casco

cam cat timp dureaza efectiv plata unei despagubiri din clipa cand dosarul este gata? mentionez ca masina este in leasing de la porsche iar asigurarea casco la allianz
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 11:25, 10 Ianuarie 2012
Totul depinde de conditiile contractuale deorece este vorba despre o asigurare facultativa. De obicei este dat un termen clar de la ultimul document depus necesar la dosar odata cu cererea de despagubire. Atunci dosarul poate fi considerat inchis si se poate acorda despagubirea in termenul legal.
Raspunsul il gasiti in conditiile de asigurare. De regula ar trebui sa nu depaseasca trei saptamani calendaristice, adica 15 zile lucratoare.
Depinde de conditiile contractuale ale unitatii service si asigurator. La un service agreeat e suficient acceptul de plata pentru a va putea elibera masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme casco...cum sa le abordez?..piese originale sau turcisme mkt mkt Buna ziua, povestea mea incepe asa... 5 ianuarie 2012 ... sunt implicat intr-un accident rutier (l-am lovit pe cel din fata mea), cu urmarile..masina lui ... (vezi toată discuția)
Dauna totala alexutu alexutu Buna seara! Am fost implicat intr-un accident de circulatie din care a rezultat avarierea autoturismului meu si ranirea sotiei vinovat fiind un taximetrist ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata societate asigurari maque maque Buna seara, La inceputul lunii Decembrie, anul trecut am avut un accident rutier in urma caruia autoturismul pe care il conduceam a fost avariat. Autoturismul ... (vezi toată discuția)