avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partajul in cazul unui divort dupa 2 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partajul in cazul unui divort dupa 2 ani

buna ziua
o sa va explic pe scurt situatia in care ma aflu si va rog daca se poate sa ma lamuriti cu cateva probleme.
sunt casatorit de 2 ani,am cumparat prin prima casa apartament impreuna si am luat si masina.in momentul de fata daca se ajunge la divort ce se intampla in cazul unui partaj? se poate sa ramana totul sotiei mele sau se vor imparti 1/2?
si o alta intrebare-eu sunt coplatitor la banca,pt a lua creditul a fost nevoie de salariul sotiei,socrului si al meu,in cazul divortului o sa raman coplatitor in continuare la banca?sau se poate face ceva sa nu se intample asta.
va multumesc!

Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 13:23, 9 Ianuarie 2012
depinde de ce anume vor solicita partile si cum vor dovedi cele sustinute....se poate cere ca in cazul atribuirii bunului sa se schimbe si coplatitorul la banca....la partaj este doar prezumtie ca bunurile sunt 1/2 se pot dovedi cote diferite...si se tine cont de solicitarile partilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. urmează să divorțez de soțul meu, însă aș ... Corinush0 Corinush0 Bună ziua. Urmează să divorțez de soțul meu, însă aș dori să aflu cum se face partajul bunurilor. Am cumpărat cu el un apartament înainte de ... (vezi toată discuția)
Divort rissa rissa BUNA ZIUA DORESC SA DIVORTEZ DUPA 7 ANI DE CASATORIE SI AM DOI COPII MINORI PE CARE DORESC SA I AM IN INTRETINEREA INTREBAREA MEA ESTE :DACA DIVORTEZ RAMAN ... (vezi toată discuția)
Partaj asdfgh!1 asdfgh!1 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: sunt in divort cu sotia si as dori sa stiu ce se va intampla in cazul partajului cu bunurile noastre. Apartamentul in ... (vezi toată discuția)