avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA suplimentar constatat la control
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA suplimentar constatat la control

Buna ziua!
Recent am avut un control pentru perioada 2009-2010 in urma caruia s-a impus TVA suplimentar de plata si penalitati aferente.
Avand in vedere ca tva este aferent anilor precedenti ma gandeam sa inregistrez diferenta la tva astfel:
117=4423
iar penalitatile astfel: 658=4481.
Va rog sa imi spuneti daca procedez corect!
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contabilizarea diferentelor de impozit profit si tva stabilite de organele de control Kolea41 Kolea41 buna seara , va rog un raspuns la intrebarea : cum se contabilizeaza diferentele stabilite -in plus bine-nteles -de catre organele de control financiar.. la ... (vezi toată discuția)
Decizia de impunere in urma inspectiei fiscale kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Am avut un control fiscal in urma caruia am primit o Decizie de Impunere cu un impozit pe profit suplimentar de 704 lei cu dobanzi de 196lei si ... (vezi toată discuția)
Tva diferenta la control mona_genes mona_genes am avut control de fond in decembrie . In urma acestuia au iesit diferente de tva si majorari . Cum le inregistrez , in ce cont ? (vezi toată discuția)