avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AVOCAT PE DRPT PENAL CU EXPERIENTA CEDO
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AVOCAT PE DRPT PENAL CU EXPERIENTA CEDO

Buna ziua, imi puteti recomanda pe cineva care are experienta in pregatirea si reprezentarea unui caz penal la CEDO.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Holbanel , utilizator 12:17, 10 Ianuarie 2012
Buna ziua,

In forum nu putem face recomandari ale colegilor avocati care acorda asistenta juridica. Cei interesati de acest caz pot lua legatura cu Dvs. prin intermediul M.P.

Sau puteti consulta Tabelul consultantilor - avocati inscrisi pe forumul Avocatnet, in functie de judetul unde locuiti.

www.avocatnet.ro/content/con...

In profilul de consultant este inscris si domeniul de activitate al acestora.
:luck:

Multumesc pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat in cluj-napoca ContSters227075 ContSters227075 AM NEVOIE DE UN AVOCAT DIN CLUJ-NAPOCA MA POATE AJUTA CINEVA?AS FI DATOR TOATA VIATA (vezi toată discuția)
Recomandare avocat ferarutudorel ferarutudorel Va salut cu respect, Doresc sa-mi recomandati un avocat specializat in legislatie rutiera, de preferat din judetul Caras-Severin,in vederea solutionarii ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat cu experienta in banci gabi_con gabi_con buna ziua! Dupa cum spune si titlul, am nevoie de un avocat cu experienta in banci. Ma intereseaza: 1. CV-ul, adica experienta acestui avocat. 2. ... (vezi toată discuția)