avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare platita in 2009, o mai pot recupera ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare platita in 2009, o mai pot recupera ?

in 2009am platit o taxa la finante am auzit ca sa dat o lege ca se dau banii inapoi am depus toate actele la ANF si a veni prin posta acel raspuns cu suma care am platito ce mai trebuie sa fac in continuare?
Cel mai recent răspuns: gyi , utilizator 16:20, 9 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare - sentinta definitiva biti biti Buna ziua , Am hotarare judecatoreasca definitiva pentru restituirea taxei auto pe care am platito in iulie 2009 . Pe data de 11 ianuarie 2012 am depuso la ... (vezi toată discuția)
Taxa auto (proces finalizat - problema de restituire a banilor) problem87 problem87 Buna seara, Ca orice cetatean de rand mi-am achitat taxa de poluare . (2 masini/ 6500lei ) Am dat in judecata, am castigat, evident. Acum e acum.. am ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca avocatul isi face treaba? annypetean annypetean Buna ziua, e putin direct titlul problemei mele, dar nu am gasit altul mai potrivit. In urma cu aprox 4 luni am dat toate actele, chitante, etc, am facut ... (vezi toată discuția)