Va rog sa-mi raspundeti cat de repede se poate. Sotul meu divorteaza. Noi nu avem copii. Eu sunt bugetar, iar el are salariul de trei ori mai mare decat al meu. A luat toate bunurile din casa pe motiv ca au fost platite din salariul lui. Apt in care locuim e inchiriat, deci nu se pune pb lui, insa toate celelate - televizoare, laptop, imprimanta, frigider, mobila, inclusiv masina sunt la el.
Ce sanse am sa mai impart cu el ceva? Cum pot sa dovedesc bunurile luate?
Fotografii ale bunurilor care au existat in casa sunt suficiente? Copia certificatului de inmatriculare are vreo relevanta? Masina e inmatriculata pe numele lui.
Va rog un raspuns. Mai am vreo sansa sa am si eu ceva sau sa ma resemnez?
Daca vrea cineva sa ma ajute, va rog ce detalii ar mai putea conta in aceasta situatie?
Doamna, discutati pana una-alta cu sotul si explicati-i ceva de o potentiala infractiune de furt intre soti... poate negociati decent.
In plus, munca in gospodarie se poate adauga la salariul dv. daca spuneti ca dv. erati cea care se ocupa mai mult de casa.
Sanse aveti, dar e nevoie de identificarea exacta a bunurilor cu poze, facturi, chitante, certificate de garantie, nu conteaza pe ce nume, al dv. sau al lui.
Poate ca il convingeti totusi ca decat sa dati bani la evaluatori si avocati, taxe de timbru... mai bine ii impartiti amiabil.
Dovezi bunuri comune
pepina
Va rog sa-mi raspundeti cat de repede se poate. Sotul meu divorteaza. Noi nu avem copii. Eu sunt bugetar, iar el are salariul de trei ori mai mare decat al ... (vezi toată discuția)
Partaj - expertiza
spiderabp
sunt la finalul unui partaj si s-a decis sa impartim pe din doua urmatoarele:
-o masina marca ford mondeo adusa din germania in decembrie 2006 (valoarea de ... (vezi toată discuția)