avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratie de impunere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratie de impunere

Buna ziua,
Locuiesc in Bucuresti unde am un apartament. Am mostenit un apartament in Constanta pentru care mi s-a facut rol separat in Constanta. Doresc sa inchiriez apartamentul din Constanta. Impunerea venitului rezultat din inchirierea (cedarea folosintei) apartamentului din Constanta trebuie sa o fac la Bucuresti sau la Constanta? Contractul de inchiriere este suficient sa-l fac prin circa financiara sau un act notarial ma poate servi in plus?

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in regim hotelier. va rog sa ma sfatuiti. Nicole09 Nicole09 Buna ziua, Ce trebuie sa fac daca vreau sa-mi inchiriez apartamentul in regim hotelier fiind persoana fizica. Nu stiu ce venit voi avea sau daca voi avea ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu comercial gaboanta2 gaboanta2 Buna ziua, Va rog mult sa ma luminati si pe mine cum trebuie sa procedez. Mi-am infiintat o firma. Pentru punctul de lucru vreau sa inchiriez un spatiu ... (vezi toată discuția)
Taxe fiscale pe chirie daniela spiegler daniela spiegler am un singur apartament pe care il inchiriez nu am alte venituri(pensie sau servici)sint cetatean romin cu domiciliul in stainatate . cit e impozitul pe ... (vezi toată discuția)