avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori buna dimineata tuturor. pot afla la care societate ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

buna dimineata tuturor. pot afla la care societate este certificatul de actionar mostenit?

dupa moartea tatalui am mostenit in actul de mostenitor la bunuri mobile CERTIFICAT DE ACTIONAR. dar necazul este ca eu nu am vazut niciodata acest certificat nici nu stiu la ce societate ar putea fi si nici nu mai sunt alti mostenitori ca sa stie ei CUM MA SFATUITI SA FAC CA SA AFLU DE UNDE SA IAU UN DUPLICAT,SI LA CE SOCIETATE AR PUTEA FI. MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: vioooo , utilizator 10:31, 10 Ianuarie 2012
In certificatul de mostenitor trebuie sa scrie de la ce societate sunt actiunile pe care le mosteniti.
In certificatul de mostenitor in dreptul rubricii bunuri mobile scrie: certificat de actionar. si atit.

Interventie moderator:

Scriind cu majuscule intreg textul incalcati punctul 1.2 din regulamentul de postare.

Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2012
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii tiviki tiviki IN CAZ DE CONCEDIERE SINDICATUL NOSTRU A SEMNAT UN CRITERIU DE PLATI.EU MA INCADREZ LA 6 ANI VECHIME SI 4 SALARII,ASTA LA FIRMA UNDE LUCREZ.DAR MAI E SEMNATA O ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare apartament lia sfercea lia sfercea Va rog ma poate ajuta cineva cu niste lamuriri dupa noul cod civil. Dupa moartea tatalui meu am facut succesiunea si am ramas eu cu jumatate si mama cu ... (vezi toată discuția)
Cod caen constructii statii electrice si parcuri eoliene alexandralincu alexandralincu CE COD CAEN CORESPUNDE PENTRU ASTFEL DE ACTIVITATI? CONSTRUCTII STATII ELECTRICE SI PARCURI EOLIENE MULTUMESC ANTICIPAT (vezi toată discuția)