avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu si sporuri pentru ore munca noaptea
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu si sporuri pentru ore munca noaptea

buna ziua. vreau sa aflu care este salariu si ce sporuri se platesc pentru o persoana care lucreaza numai noaptea de la ora 22 la ora 06 , doar vineri, sambata si duminica, restul zilelor fiind liber? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 09:49, 10 Ianuarie 2012
Salariul este cel stabilit in CIM, aferent orelor lucrate la care se va adauga un spor de 25 %.
Art. 126
Salariatii de noapte beneficiaza:
a) fie de program de lucru redus cu o ora fata de durata normala a zilei de munca, pentru zilele in care efectueaza cel putin 3 ore de munca de noapte, fara ca aceasta sa duca la scaderea salariului de baza;
b) fie de un spor pentru munca prestata in timpul noptii de 25% din salariul de baza, daca timpul astfel lucrat reprezinta cel putin 3 ore de noapte din timpul normal de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de weekend dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna seara!va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare :pentru zilele de sambata si duminica noaptea se acorda ambele sporuri?(spor de noapte<spor de ... (vezi toată discuția)
Muncă în tură de noapte Katalin13 Katalin13 Dacă lucrez in tură de noapte de luni până vineri orele de sâmbătă dimineață cum ar trebui plătite preciz că lucrez 8 ore de la 22:30 vineri seara ... (vezi toată discuția)
Plata orelor de noapte BRADMANUELLA BRADMANUELLA LUCREZ LA O FORMA 2 ZILE CU 2 (11 ORE ,DUMINICA 14)NUMAI TURA DE NOAPTE ,PRIMESC RETRIBUTIE LA FEL CU CEI DE ZI ,MAI AM SI ALTE DREPTURI? (vezi toată discuția)