avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventia civila, cu cat timp in urma se poate incheia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventia civila, cu cat timp in urma se poate incheia intre cele 2 parti ?

Artista X, este insarcinata, ii lipseste 1 luna de zile pentru a beneficia de concediul de crestere a copilului, adica de acea indemnizatie. Poate aceasta incheia o conventie cu firma Y pt a beneficia de aceste drepturi ?
Mentionez, perioada lipsa e undeva in mai 2011.
Daca se poate incheia acea conventie, trebuie inregistrata undeva? firma Y e dispusa sa plateasca amenda,numai sa se poate rezolva problema.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Obligare resemnare contract perioada 3 luni sau concediere gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Va confrunt si eu cu o situatie si nu stiu cum sa \"reactionez\". Lucrez de 3 ani jumtate in cadrul unei firme SRL si din cauza faptului ca ... (vezi toată discuția)
Concediul de sarcina si lauzie SOTIA SOTIA X-(Buna! sunt Lavinia din Oradea si am niste nelamuriri! In prezent sunt in concediu de ingrijire al copilului pina la data de 4 nov 2006 si insarcinata cu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil roxadav roxadav ma aflu in concediu de maternitate ,fetita mea avand 11 luni. am ramas insarcinata urmand sa nasc in decembrie. va rog sa imi spuneti daca trec dintr-un cm in ... (vezi toată discuția)