avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Muscat de caine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Muscat de caine

A intrat in vigoare legea care interzice hranirea cainilor pe linga blocuri?Am fost muscat de caine si vecinii mei au facut o crescatorie de caini linga bloc, acolo unde m-au muscat.
Va rog doar raspuns la intrebarea mea.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:15, 10 Ianuarie 2012
Câinii comunitari prinşi şi nerevendicaţi vor fi eutanasiaţi.
Cei ce hrănesc câinii în spaţii publice, contribuind astfel la creşterea numărului lor, vor fi amendaţi.
Proiectul de lege care prevede aceste lucruri va fi supus curând dezbaterii în Parlament
Daca detineti probe indubitabile,care sa dovedeasca aspectele prezentate si care sa dovedeasca persoanele responsabile ,formulati plangere la politia animalelor care cu scopul acumularii de fonduri la buget ,va dispune masuri rapide si concrete de sanctionare
Sunt numeroase modalitati prin care pot fi evitate situatii neplacute de genul celei sesizate,mai ales ca dvs sunteti atat detinator cat si eventual iubitor de patrupede

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema caini maidanezi cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua! Am o problema complexa si delicata cu niste caini maidanezi. O haita de peste 10 caini este adapostita in curtea Gradinitei de Copii nr.264, ... (vezi toată discuția)
Eutanasierea cainilor fara stapan si dreptul la viata al acestora. Filip Alexandru Filip Alexandru In dimineata aceasta am vazut ca probabil multi dintre voi stirea foarte tragica despre copilul ucis de maidanezi si totodata si propunea eutanasierii ... (vezi toată discuția)
Cum se va putea evita aplicarii legii pentru eutanasierea cainilor fara stapan CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Legea va putea fi foarte mult intaziata in conditiile in care se vor face cereri de adoptie. Apoi cel care a facut poate renunta la adoptie si sa faca cererea ... (vezi toată discuția)