avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii retineri si plati pentru contract de management- ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

retineri si plati pentru contract de management- obligatiile firmei

societatea are angajat un salariat cu contract de management . care sunt retinerile si platile ce trebuie sa le efectueze societatea? in dec.112 la ce tip de asigurat se incadreaza?
multumesc!

Alte discuții în legătură

Contributii pentru venitul din contract de mandat suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa imi spuneti pentru persoanlele angajate pe baza contractului de mandat in cadrul unei asociatii de proprietari ce contributii se platesc si unde se ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie d112 Mirela Cristea Mirela Cristea ma confrunt cu urmatoarea situatie. la completarea D112, pe ian.2014, am un salariat cu carte munca cu timp 8 h / care este si administrator special la o ... (vezi toată discuția)
Declaratie 112 ContSters138151 ContSters138151 Buna ziua, Societatile care se incadreaza la depunerea trimestriala a decl.112 trebuie sa depuna formularul 010 la Finante si sa anunte? Daca am depus luna ... (vezi toată discuția)