avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL, PF, II sau AF ???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL, PF, II sau AF ???

Buna ziua, stiu ca subiectul a mai fost pe Forum dar ...legile s-au mai schimbat si nu stiu ce poate fi mai bine iar juristii pe care i-am consultat au pareri oarecum diferite. Situatia este urmatoarea: prietena mea vrea sa inceapa o mica afacere cu imbracaminte (un stand) in care sa fie implicat si sotul ei (sau nu) si nu stie ce ar fii mai bine pentru asta, un II, AF, SRL,PF ??? Mentionez ca in momentul de fata nu au un loc de munca si nici foarte multi bani (de aruncat) asa ca ei cauta varianta cea mai avantajoasa si aici ma refer taxe si impozite si ce Dumnezeu mai presupune o asemenea afacere . Ei vor ca in cazul in care aceasta mica afacere nu va merge foarte bine sa nu se trezeasca cu dari mari de platit la Stat fara sa fii facut profit sau profitul sa fii fost f. mic. Va multumesc anticipat pentru ajutor. :)
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:19, 10 Ianuarie 2012
Cel mai indicat ar fi o intreprindere familiala, avand in vedere afacerea preconizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Af sau srl ? avril_dor avril_dor Pentru a deschide o simigerie cu 2-3 angajati ar fi mai avantajos AF sau SRL? in ce consta diferenta dintre acestea, ma refer din punct de vedere financiar la ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre asociatie familiala , persoana fizica sau s.r.l. d807 d807 buna as dori mai multe explicatii despre ce ar fi mai bine sa fac , si care ar fi diferenta intre ele va multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare srl? sau infiintare af? adina23 adina23 buna, ziua sunt prima data pe acest forum, am si eu cateval nelamuriri. Vreau sa imi deschid propria afacere nu stiu ce este maia avnatjos SRL sau AF pentru ... (vezi toată discuția)