avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca cu 60 h pe luna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca cu 60 h pe luna

Am de incheiat un contract de munca cu 60 h/ luna , 4000 lei brut fara a se specifica cate ore lucreaza pe zi , doar totalul de 60 h luna , nu stiu daca se poate avand in vedere faptul ca timp inegal nu este , flexibil la fel , cu timp partial nu il pot considera pt ca zilele lucratoare difera de la o luna la alta , in progr. de salarii imi cere norma si timpul de lucru iar in revisal am optiunea cu norma intreaga /partiala sau inegala . Am cautat sa vad daca este legal un asemenea contr. de munca si care ar fi baza legala (inafara de codul muncii ) dar nu am gasit desi am citit parca ca este posibil cu cateva ore lucrate /luna
Poate cineva s-a lovit de o situatie asemanatoare sau puteti sa ma lamuriti
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 10 Ianuarie 2012
Este un c.i.m. cu timp partial ... un program complet de lucru are in medie 170 de ore ...in c.i.m. trebuie sa se insereze si repartizarea timpului de munca, astfel incat pe luna sa aveti in total efectuate 60 de ore ....media la dvs ar fi de 3 ore/zi ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru inegal roxana69 roxana69 Am urmatoarea situatie: 1 angajat lucreaza astfel :2 saptamani dimineata 5 ore/zi (de luni pana vineri intre orele 10-15, iar sambata si duminica 10 ore/zi ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu 60 h /luna carmen fortiu carmen fortiu Se doreste incheierea unui contr. de munca cu 60 h/luna fara sa se specifice orele lucrate zilnic ( si in progr. de salarii trebuie sa trec orele zilnice) , ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca timp partial nagyjudith nagyjudith Avem un caz de angajat cu 4 ore in functia de laborant facultate, care este prezent la servici conform orarului facultatii, adica in fiecare zi intre alte ... (vezi toată discuția)