avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DE MUNCA CU 60 H /LUNA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DE MUNCA CU 60 H /LUNA

Se doreste incheierea unui contr. de munca cu 60 h/luna fara sa se specifice orele lucrate zilnic ( si in progr. de salarii trebuie sa trec orele zilnice) , m-am uitat in codul muncii , program inegal nu este , flexibil la fel , cu timp partial nu, pt. ca zilele lucratoare difera de la luna la luna , nu stiu unde sa incadrez acest tip de contr. si daca este legal ( baza legala)
Poate cineva s-a mai lovit de o atare situatie
Multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 08:18, 11 Ianuarie 2012
Nu ar fi mai simplu sa il faceti contract de colaborare sau contract de prestari servicii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca cu 60 h pe luna carmen fortiu carmen fortiu Am de incheiat un contract de munca cu 60 h/ luna , 4000 lei brut fara a se specifica cate ore lucreaza pe zi , doar totalul de 60 h luna , nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale pentru contract part time Negru Rodica Negru Rodica Buna ziua.Am si eu o intrebare privind salarizarea unui lucrator comercial.Societatea desfasoara activitate de comert cu amanuntul cu program de luni-sambata, ... (vezi toată discuția)
Repartizare program de lucru alexandra68 alexandra68 Buna ziua, se poate modifica un contract de 2 ore/zi, 10/saptamana la 48 de ore/luna si sa trec la repartizare conform programarilor? si in revisal sa trec ... (vezi toată discuția)