avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Repartizare program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Repartizare program de lucru

Buna ziua, se poate modifica un contract de 2 ore/zi, 10/saptamana la 48 de ore/luna si sa trec la repartizare conform programarilor? si in revisal sa trec inegal?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreea_adomnitei , utilizator 22:16, 19 August 2014
Da, se poate face aceasta modificare in REVISAL.

In REVISAL procedati astfel :
- Operatia permite modificarea informatiilor unui contract deja adaugat in cadrul aplicatiei. Selectarea acestei functionalitati deschide ecranul in care se vor modifica date referitoare la inregistrarea selectata.
Modificarea in sistem a inregistrarilor din acest ecran se poate face apeland butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte":

- Se selecteaza salariatul din lista pentru care se doreste a fi modificat contractul si se apasa butonul "Continuare"

- Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare" - in speta, modificarile vor fi:
= repartizare timp de munca - inegal
= tip interval repartizare - ore/luna
= timp munca 48

- se salveaza datele sia poi se genereaza fisierul care se va transmite/depune la ITM.
Multumesc,
la programul inegal, la un contract cu timp partial poate sa lucreaza sambata? si sa ii dau lunea liber?
Procentul de weekend se poate stabili de angajator?
multumesc
Programul in cauza trebuie sa fie mentionat expres in c.i.m.

Sporul la salariu pentru munca in week-end poate fi stabilit prin contractul colectiv de munca sau, dupa caz, prin contractul individual de munca ori prin reg.intern.
Buna ziua. Deci daca am CIM partial 15 ore pe saptamana, pot lucra 2 ore martii, 2 ore/mieruri, 7 ore/sambata si 4 duminica? Luni si marti liber. Multumesc. Am primit foarte multe pareri diferite, se poate/ nu se poate, inclusiv de la inspectori ITM.
Ultima modificare: Vineri, 6 Iunie 2014
andreea_adomnitei, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale pentru contract part time Negru Rodica Negru Rodica Buna ziua.Am si eu o intrebare privind salarizarea unui lucrator comercial.Societatea desfasoara activitate de comert cu amanuntul cu program de luni-sambata, ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 20 ore/saptamana - act aditional + revisal cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Care este formularea corecta la un act aditional la cim pentru un program de lucru de 20 ore/saptamana? In REVISAL cum se opereaza corect: ... (vezi toată discuția)
Program lucru 12 ore. nu se îndeplinesc minimul de ore lunar, cum se operează în revisal? AtomuleseG AtomuleseG Buna ziua. Pe un punct de lucru sunt doi angajati. Programul este de Luni pana Miercuri 12 ore. Joi 11 ore. Vineri 12 ore. Sambata 11 ore. Duminica 8 ... (vezi toată discuția)