avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chiar imi trebuie contabil?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chiar imi trebuie contabil?

Buna seara, odata ce eu intocmesc foaia de pontaj, statul de plata, ma duc sa depun declaratiile, si " eu tin contabilitatea" contabilul meu e ...... . Ma intreb chiar am nevoie de contabil ? Vreau sa zic ma obliga statul sa am neaparat contabil daca eu ca Administrator si Asociat ma ocup de toate.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 19:44, 17 Februarie 2012
Daca dvs. faceti contbilitatea primara, pentru semnarea bilantului puteti face un contract cu un cabinet de experti contabili.
k . si cu ce sa ma ajute ...... , ca platesc contabilul actual sau un expert tot scot bani degeaba .... nu?


In functie de nivelul de activitate puteti plati lunar o factura de 200 - 500 RON catre cabinetul de expert contabil pe cand salariul angajatului contabil este firesc mai mare. Oricum trebuie ca sa va semneze cineva bilantul.
la sfarsit de exercitiu financiar, faceti contract de prestari serviciii pt intocmire si semnare bilant. cu 200lei pe an o rezolvati.
daca dvs aveti studii superioare economice si considerati ca va descurcati singura, nu trebuie sa angajati sau sa colaborati cu expert contabil
Sunt si eu curioasa ce expert contabil isi pune semnatura.Nu doamna,nu va obliga statul sa aveti contabil.Cum statul nu va obliga sa mergeti la medic,avocat.Puteti sa va operati singura,sa va reprezentati singura in instanta etc.Felicitari ca reusiti sa faceti atat de multe lucruri,sa tineti pasul cu legislatia.Cunoasteti,banuiesc, ca raspunderea va apartine integral.
P.S.
Consider din tonul postarii ca dvs.minimalizati rolul contabilului sau mai bine spus il excludeti 100% ca importanta,iar aceasta mi se pare jignitor pentru multi profesionisti.
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2012
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de practica contabil durusoctavia durusoctavia Daca fac un master de contabilitate am drept de practica?Sau trebuie facultate? (vezi toată discuția)
Cine raspunde in acest caz? amalianeag amalianeag Intr-o firma unde exista director economic si un sef al serviciului fin contabil, raspunderea pentru fiscalitate, a cui este? Si care dintre cei doi ar trebui ... (vezi toată discuția)
Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)