avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna

este nevoie de autorizatie de moderizare a unor camere din aceiasi casa si sub acelasi acoperis?intrucat in actul de cumprare este trecut urmatoarele;.....compusa din.teren 2000mp si 2 camere si2 grajduri[ asa fusese transformate de fosta propietareasa]si un hol+anexe gospodaresti. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bucuresco , utilizator 20:22, 11 Ianuarie 2012
Pentru modernizarea locuintei, nu aveti nevoie de certificat de urbanism si de autorizatie.
multumesc frumos pentru raspuns; va rog sa-mi precizati in baza carei legi sunt cele afirmate de dvs.
1. Legea 50 din 29 iulie 1991 privind autorizarea executarii constructiilor si unele masuri pentru realizarea locuintelor- republicata;
2. NORME METODOLOGICE de aplicare a Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
3. Legea nr.350 din 6 iulie 2001privind amenajarea teritoriului şi urbanismul.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2012
Minodora Sorian, Consilier juridic
va multumesc mult sa fiti sanatoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarile legii 350/2001 si ale legii 50/1991 in vigoare in 2018 Denisa Dumitrescu Denisa Dumitrescu Care sunt modificarile legislative in ceea ce priveste Legea 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismului si Legea 50/1991 privind autorizarea ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie IancuV IancuV Am prins in beton 6 tevi si de asupra am facut un acoperis cu tigla doar atit fara sa-l ingradesc unde am depozitat lemnele de foc,acum un vecin ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)
Studiu de insorire ContSters78880 ContSters78880 Buna ziua, Am si eu o problema legata de un gard intre proprietati: acum este un gard de sirma de aprox 1.70 m inaltime. Vecina mea vrea sa-si construiasca ... (vezi toată discuția)