Buna ziua
Azi e prima zi de lucru dupa ce am fost in maternitate 2 ani( ingrijire copil). Am depus cerere pentru incetarea contractului de munca (la ordinul sefului) ( o discutie mai lunga si nici nu ma pot da in somaj) si o sa imi fac angajare in alta parte pentru o luna, dupa care vreau sa merg in somaj. Se poate? Trebuie sa imi fac un contract pe o perioada determinata?
Cerere pentru incetarea CIM , adica demisie sau cu acordul partilor?
Cum adica, nu va poate da in somaj?Somajul e un drept al dvs., nu va face seful vreo favoare...In principiu, ati putea beneficia si acum de indemnizatai de somaj dupa expirarea celor 2 ani de CCC.
Cerere cu acordul partilor. Nu ma poate da in somaj ca zice ca are fonduri accesate pentru ceva proiecte. M-am angajat in 1mai 2009 am lucrat o luna pana in 01.06.2009, apoi am fost in concediu medical pana am nascut in 09.01.2010, cand m-am angajat eram insarcinata, dar nu am stiut si din motive de sanatate am dus sarcina in CM. Poate asta e motivul ca nu mai vrea sa ma ia la lucru ca am lucrat doar o luna. Oare concediul medical e valabil la somaj.
Am lucrat din 2004-2007 neintrerupt apoi sept 2008 pana mai 2009 la o alta firma si fara intreupere la firma de la care am iesit in maternitate.
Drepturile gravidei
clau_dia
buna ziua,as dori sa stiu in cazul in care lucrez de 7-8 luni la o firma si sunt insarcinata in momentul de fata in 25 sapt cum pot face ca sa-mi pastrez locul ... (vezi toată discuția)