avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

contabilitate

am inchis anul 2011 pt.ca am decat 2 luni cu activitate,am esit pe pierdere ct.121 D,ce fac il las asa si in2012 cum procedez?sunt derutata tottal pt.ca nu am mai intalnit asemenea situatie
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 21:14, 10 Ianuarie 2012
Fiecare exercitiu financiar este independent,asa ca faptul ca pe 2011 ati avut doar 2 luni de activitate,nu va influenteaza anul 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold cont 121 in balanta la 31-12-2011 ionzanfir ionzanfir am inchis anul 2011 pt.ca am decat 2 luni cu activitate,am esit pe pierdere ct.121 D,ce fac il las asa si in2012 cum procedez?sunt derutata tottal pt.ca nu am ... (vezi toată discuția)
Impozit profit sonia2 sonia2 Va rog frumos sa imi confirmati sau infirmati daca am lucrat corect: Balanta Decembrie 2011: ct.1068= C 59.229,89 ... (vezi toată discuția)
Eroare contabila- omitere factura anul precedent vioop vioop Am o factura de mobilier cu data de 30 noiembrie 2011 care nu a fost inregistrata. Am constatat omiterea ei in luna ianuarie. Cum o inregistrez avand in vedere ... (vezi toată discuția)