avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- cesiune de creanta
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- cesiune de creanta

Banca a vandut creanta , [firma de recuperari ]care are acum dreptul la executare ne cere sa mergem sa semnam ca suntem de acord cu executarea ,intrebarea este ?daca banca a vandut de ce mai este nevoie de acordul nostru ,?banuim ca ceva nu este totusi in regula cu aceste cesionari .
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: INASEL ALIN - Cabinet de Avocat , Avocat 23:19, 10 Ianuarie 2012
nu semnati niciun act fara ca acesta sa fie analizat de un avocat specializat in dr. bancar sau comercial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executat silit apoi cesionat mgyom mgyom Salut, Ar dori un raspuns la o intrebare. Am luat un credit auto in 2008 de la o banca pe care dupa un timp nu l-am mai putut plati din motivul ca am fost ... (vezi toată discuția)
Restante credite bancare luiza78 luiza78 Buna ziua, In situatia in care informarea privind achitarea creditului restant la banca X soseste regulat din partea societatii Y de recuperare creante ce ... (vezi toată discuția)
Credit vandut denisatoma denisatoma Buna seara, Am un credit de 25500 facut la bcr la care ramasesem restanta. Astazi am fost sa platesc si am aflat ca mi s-a vandut la o firma de ... (vezi toată discuția)