avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... asociatie(ong) contract cu pfa-ul unui functionar ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

asociatie(ong) contract cu pfa-ul unui functionar public

Asociatia (organizatie nonguvernamentala) are in implementare un proiect finantat din fonduri UE. In cadrul acestui proiect intentionam sa angajam contractual (proiectul impune prin PFA) doi functionari publici (cu experienta in domeniul proiectelor). Intrebarile sunt:

-functionarii publici pot sa-si infiinteze PFA?

-asoiatia poate realiza contract cu functionarii publici care infiinteaza PFA?
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2012
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:58, 11 Ianuarie 2012
Functionarul public se poate autoriza ca pfa daca activitatea din pfa nu vine in contradictie cu atributiile din fisa postului. Aveti mai multe comentarii care ar trebui sa-l intereseze pe respectivul functionar la adresa [ link extern ]
Ong-ul poate colabora pe baze contractuale cu un pfa. Atentie la impozitarea pentru acest contract calculata, declarata si platita de ong.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionarul public si alte contracte de munca claudia_petre claudia_petre Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatoarea situatie. In prezent sunt personal contractual in administratia publica locala la ... (vezi toată discuția)
Functionarul public si fondurile europene dalina82 dalina82 Daca sunt functionar public (primarie) pot fi angajata pe un proiect european POSDRU, cu contract, norma fiind de 2-3 ore pe zi? Mentionez ca atributiile ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite datorate pentru activitati independente Bedea Olga Bedea Olga Un ONG implementeaza un proiect finantat din fonduri nerambursabile de la UE in domeniul socio-comunitar. Pentru derularea proiectului ,pe langa persoanele ... (vezi toată discuția)