avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... noua taxa auto de cand?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

noua taxa auto de cand?

Pana la ce data se pot inscrie masini fara plata noii taxe, pana pe 14 ian cand va intra legea in vigoare sau pana la intrarea in vigoare a normelor metodologice? multumesc mult

Cel mai recent răspuns: irbo , utilizator 14:33, 11 Ianuarie 2012
Pana la intarea in vigoare a normelor metodologice.
Normele metodologice urmeaza sa fie elaborate in termen de 15 zile, calculate de la momentul publicarii legii (10 ianuarie 2012).

www.avocatnet.ro/content/art...

am sunat la udriste inmatriculari care m-au indrumat la ministerul mediului, deci se pare ca se vor inmatricula masini pe vechea taxa pana vineri, in acest sens vor face tot posibilul ca si normele sa apara tot vineri care sa nu apara blocaje. era o sedinta la ora 15 in sensul acesta...spun si aici poate mai sunt persoane interesate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare taxa auto 2012 alfabetagama2 alfabetagama2 Buna seara, Va prezint un caz concret legat de noua lege in domeniul auto (taxa de poluare 2012) pentru o masina produsa in anul 2003, cu prima ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare 1 ian 2012 - auto avand prima inmatriculare inainte de 2007 ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, Am un autoturism care are prima inmatriculare in Romania in anul 2002, vreau sa o vand... Avand in vedere ca - Legea \"privind taxa pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare - cuantum mikaella_10 mikaella_10 Am cumparat o masina din italia pe data de 02.12.2010, am facut toate demersurile pt numere provizorii ( rosii 0 pt 30 de zile, adica valabile pana pe 31 dec ... (vezi toată discuția)