avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestare cuantum pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestare cuantum pensie militara

Pentru a contesta in instanta cuantumul pensiei militare si celelalte probleme este neaparat nevoie de a fi membru al Sindicatului sau nu. Unde gasesc un avocat ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:25, 12 Ianuarie 2012
papi1954 a scris:
Pentru a contesta in instanta cuantumul pensiei militare si celelalte probleme este neaparat nevoie de a fi membru al Sindicatului sau nu.

Nu, bineinteles ca nu. Dumneavoastra sunteti titularul dreptului, dvs. sunteti indreptatit sa investiti instanta cu o cerere de chemare in judecata (nu uitati de procedura prealabila, daca este cazul).

papi1954 a scris:
Unde gasesc un avocat ?

La Barou. Aici nu va poate recomanda nimeni un avocat intrucat, potrivit regulamentului de postare, in forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cei care intreaba si cei care raspund iar reclama nu este permisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat care sa pledeze la succes pitesti docatalin docatalin Buna seara, ma intereseaza sa gasesc un avocat care sa pledeze la succes intr-un proces de litigiu pe dreptul muncii, deoarece suma de recuprat este mica ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu victima, despagubiri ion damaschin ion damaschin Buna seara, Am avut un accident de masina din vina mea din care a rezultat o victima spitalizata. Victima a stat 12 zile in spital. In urma accidentului ... (vezi toată discuția)
Proces hartuire, caut avocat SashaPsk SashaPsk Am si eu nevoie de un avocat care sa ma ajute intr-un proces de hartuire, nu am idee deloc cum se procedeaza sau care sunt pasii dar vreau sa stiu daca am cu ... (vezi toată discuția)